Kallt även denna dag

Minus 20 visar termometern idag. Så blir nog att vara inne och mysa med barnen idag. Igår kväll gjorde jag mitt första riktiga träningspass sen Tess föddes. Så idag är de träningsvärk i mage och lår. Är så skönt med träningsvärk, då vet man att de ger nått. Efter en dusch så avslutade vi måndagen med att se en sjukt bra film Captain Phillips, ” En sann historia som fyllde löpsedlarna i april 2009 när fartygskaptenen Richard Phillips, en gift tvåbarnsfar, kapitulerade och överlämnade sig till somaliska pirater för att skydda sin besättning utanför Afrikas kust.”
En riktigt gripande film, vi slog i gång den rätt sent igår och tänkte bara de halva men vi kunde inte sluta se. Så har ni inte sett den så gör de!

20140114-100511.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.