Ny vecka

Idag var de dags att lämna Neo på förskolan för första gången detta år. Han höll hårt i mitt finger och ville inte släppa taget. Så det vart lite tårar imorse. Men så fort jag gått ut så slutade han gråta. Men det kändes i mammahjärtat..

Vårt mål denna helg har varit att städa och röja i garaget så att bilen ryms. Och igår kväll kunde vi äntligen köra in Kjelle. Så skönt att de äntligen är gjort. Nu har vi bara lite skrot att köra till soptippen. Förhoppningsvis hinner vi dit på onsdag kväll då dom har öppet till sju.
Annars har helgen varit lugn, igår fick vi främmande av Magdalena och Magnus, Neo och Gottfrid lekte med traktorer och körde bil. Så roligt med spontan besök. Hoppas hoppas deras planer går som dom vill det skulle vara så roligt. När dom for så kom Pär och Hans sambo Linda och hälsade på. Dom hade med sig ett memory till Neo som han fick provspela och det gick överförväntan. Vi spelade med 6 kort dvs 3 par.

Avslutade denna helg med god mat och såg en bra film, det regnar köttbullar 2.

20140113-130858.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.