Så stolt

Idag är vi så stolta över Neo. Vi tog fram pottan för första gången så Neo skulle få bekanta sig med den. Efter att ha provsuttit på den med kläder och även lillasyster så klart, viktigt att Tess också provar så han ser att man inte behöver bli rädd. Så innan han skulle gå och sova så tog vi fram pottan och tog av blöja och han fick sätta sig. Och han kissade faktist. Inte mycket men det kom. Så det blev applåder och glädjedans Neo vart så stolt❤️ så nu är de bara att fortsätta så här..

20140114-212624.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

6 thoughts on “Så stolt

  1. Vi gav Lilly ett klistermärke att sätta på pottan varje gång hon kissade i den och senare när hon hade fått in rutin på det så fick hon ett varje gång hon bajsade. Behöver jag säga att både pottan och senare toalocket var fyllt av klistermärken 😉

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.