Bad granpa

Dagen började toppen, fick ett sms av Nathalie som undrade om jag var sugen promenad. Så när jag lämnat Neo på förskolan och väntat på Jessica lämnat sin så styrde vi barnvagnarna till Brönet för att mötas. Vi gick bäckänget. Så otroligt skönt, fast hade klätt mig lite för mycket. Det var härligt väder bara -10. Kom in lagom till lunch så gjorde en äggröra som jag åt. Sen var de nästan dags att hämta hem Neo. Eftermiddagen spenderades med att läsa lite böcker, bygga ett högt torn med duplo klossar, kissa typ 20 gånger på pottan, och en massa bus så klart. Avslutade kvällen med ett bad för Neo.
Själv har jag suttit och sett tv och myst med Tessan. Sett en film har vi också hunnit med, Bad granpa så rolig film se den. Det är Jackass som har gjort den med Johnny Knoxville i huvudrollen.

20140127-234756.jpg
Neo åkte så här hem på boben idag

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.