Roligt hade vi

Efter Neo hade vaknat från sin vila så satte vi oss i bilen och körde mot stan, lämnade av Tess hos Farmor och BoE. För att sen träffa Thony med familj på Edda och bada och ha kul med barnen. Neo skötte sig jättebra i omklädningsrummet, tills jag skulle ta på han badblöjan. Efter lite skrik och gråt accepterade han den. Sen skyndade vi oss ut för att möta upp pappa J. Neo var lite blyg till en början i barnpolen för att sedan bada och plaska som bara den. När vi skulle ta en paus för en fika vart de stora protester av neo som trodde vi skulle fara hem. Men efter lite övertalning och visade att vi bara skulle fika så valde han en glass ( piggelin ) och satte sig nöjt på stolen och käkade. Neo och Milly hade jättekul i badet, även om det inte vart så mycket lek med varann…
Till middag var vi bjudna till svärmor och BoE, även Frida och Viktor och lillkussen var med. Så trevligt vi hade. Gossen som han ibland kallas, dom har inte bestämt namnet än. Åh han är så söt, kan inte fatta att Tess var så liten, fast det bara är 6 månaders sen hon föddes.
Neo somnade på direkten när vi kom hem. Tess fick sätta sig i hoppgungan en stund för att sen somna gott efter kvällsmålet.
Trötta kusiner i var sin famn, så roligt dom kommer att ha i framtiden med varann..

20140127-001340.jpg

20140127-001426.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.