Denna jobbiga hosta

Som vanligt på fredagar på börjar ju gubben 7 istället för 8. Denna dag så vaknade inte Neo av väckaren och vaknade istället 07:20. Tess sov som en prinsessa tills Neo bestämde sig för att väcka henne. Hon sover nu i själsäng och gud så gott hon sover. Tror hon tyckte vagnen började vara liten. Jag och Neo dolade på och runt halv 10 knackade Magdalena och Gottfrid på dörren och frågade om vi skulle med ut med boben. Så vi gick till kyrkbacken och åkte liten stund innan vi traskade vidare till lekparken. Jessica och barnen kom och gjorde oss sällskap. Och barnen hade hur roligt som helst tillsammans. Rutschkanan gick riktigt fort till allas stora glädje.

När lunchen var uppäten var de vila för Neo, men efter 45 min vaknade han och fick en hostattack och spyan var ett faktum. Så det var bara att bada ungen och renbädda sängen. Sen har hostan hållit i sig hela dagen. Och vaknade gjorde han vid 21 och hosta så han fick komma upp en stund. Men efter fotbollen tog jag barnen till sovrummet, Neo somnade rätt fort och Tess med. Hoppas han får sova nu i natt.
Jonas kom hem med en ny traktor till Neo idag, gissa och killen blev glad. Han sover med den till och med ❤️

20131116-001212.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.