En tand mindre och julmust

Så var denna dag snart slut. Målaren kom i morse och spacklade väggarna och imorgon kommer han och vävar. Längtar tills groventren är färdig så vi kan börja på nästa projekt.

När Neo var lämnad på förskolan i morse så fick jag hem och tog en powernap som var väl behövlig. För att sen träffa Magdalena för en promenad. Det är så härligt att komma sig ut en timma i trevligt sällskap. Jag får så mycket energi.
Sen när jag kom hem var de bara att ladda inför tandläkarbesöket. Som gick bra, nu har jag en visdomstand mindre. Fick 3 bedövningssprutor och vips så var tanden väck. Älsklingen fick stanna hemma sen för jag kände mig inte helt hundra. Så när vi kom hem så gick Jonas för att hämta sonen på förskolan, som hade fått vara där lite längre denna dag. Neo vart tydligen super glad av att pappa kom och hämta. Han satt och åt mellis.
Pappa och mamma kom och åt middag med oss, och mamma var så snäll som skötte Tess och markservicen här hemma ikväll ❤️ så Neo fick mycket egentid utan att lillasyster ska va med. Tror han uppskattade de.

20131114-231618.jpg

För ett tag sen när vi var på Maxi och handlade så köpte vi denna julmust och den var hur god som helst. Mina päron fick de sista ikväll och dom älskade den. Så blir att köpa den nästa sväng vi handlar

20131114-231809.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.