Storm med varningsklass 2

Shit va de blåser. Ska vara glad om vårt altantak är kvar imorgon. Skulle kännas så tryckt att han bilen i garaget en natt som denna. Men tyvärr så ryms den inte där än. Hoppas det lugnar sig till imorgon. Ligger med sonen i sängen som vaknade av världens hostattack. En riktigt skällande hosta först, Så vart lite oroligt för krupp. Så han fick komma upp för han blir så skärrad när han hostar så. Nu har vi slagit på solsidan och förhoppningsvis somnar han om snart.
Ikväll passade jag på att baka saffranslängder som vart riktigt goda.
Imorgon fortsätter baket med kolakakor tror jag bestämt. Vi ska även hinna med babysim med Tess och stanna på Rusta för att fylla på ljusförådet..

20131117-072801.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.