Torsdag

Det blev inget besök hos Jonas mormor idag, då hon somnade in i går kväll strax före 23. Så Jonas åkte in till stan och tog ett farväl på natten. Jag och Neo stannade hemma och sov. imorgon är de svepning så förhoppningsvis kan vi vara med på den. Vi har letat fram ett kort på Neo som hon ska ha i kistan, hon ska ha ett kort på alla barnbarnsbarn med sig. En fin gest tycker jag!

Annars har vi inte gjort då väldans mycket idag, jag har mest varit deppig över att gå över tiden med 6 dagar, så när Neo vaknade från vilan åkte vi in till stan för att fara på Leos Lekland med min bror och Liam. Neo älskade att leka runt där. Det roligaste var nog den stora rutschkanan och en polisbil som han fick åka för en 10. Den skulle han till hela tiden sen.
Annars har Jonas klippt gräsmattan och jag passade på att rensa i jordgubbslandet och plockade in 2 liter jordgubbar, och det är bara dagens skörd.Så efter Neo somnat så satte vi oss på altanen och smaskade i oss lite jordgubbar med grädde, så barnsligt gott det är. resten av kvällen har vi gjort lite inomhus sysslor, städat renbäddat sängen, varit till återvinningen och tvättat. och nu återstår de bara att hämta in den sista maskinen samt att duscha,sen blir de go natt och hoppas det sätter i gång snart.

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “Torsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.