Fortfarande ingen bebis

Hade ju bestämt mig att inte gå att vänta på att de ska dra igång, men eftersom vi får sms telefonsamtal varje dag av nyfikna så börjar jag bli less på att vara gravid. Vill att hen ska komma ut NU.
Senaste dagarna har varit relativt lugna, igår hjälpte Jonas till att tömma hans mormors lgh..jag gjorde inte så mycket satt på en stol typ 🙂 alla grannar och vänner tror att så fort vi lämnar kusmark så är vi på BB. Lovar att vi ska sätta upp en skylt eller liknande när de väl sätter igång, om de nu gör de…imorgon ska vi in och träffa våran barnmorska och se vad hon säger. Blir spännande. Annars har vi inte så mycket planer för dagen.

Nu blir de att skura golven och förbereda sig för sängen och hoppas att de sätter igång. Hade regelbundna sammandragningar igår kväll som inte gjorde ont, men hoppas att det är ett tecken…

20130714-223015.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

7 thoughts on “Fortfarande ingen bebis

   • Ja... så kan det nog vara. Jag kommer ihåg att jag räknade ut att mina 2 första graviditeter gick exakt lika många dagar. Även fast jag gick över 10 dagar med Victor och 2 dagar med Oscar så var graviditeterna på dagen exakt lika långa, dvs, från första dagen av sista mens till förlossning var exakt lika många dagar. Så jag kom fram till att de mätt olika vid UL och att min kropp antagligen var skapt att gå ett visst antal dagar... bara en teori! Med Ida glömde jag att räkna ut det.... Hoppas du har rätt, att han kommer imorgon. Annars torde du väl bli igångsatt snart? kram

    Gilla(0)Ogilla(0)
    • Jaha ska kolla om de stämmer på mig också. Men vi har typ fått 2 beräknad födsel datum. När vi var på ul så sa dom till oss den 15 juli, och nån dag senare ringer vår bm och säger att de är den 5 juli. För de har dom skrivit in i datorn...vi har hört alla gånger vi varit där och alla säger de 5. Så vi får se vad hon säger idag...om vi får nån ny tid att träffa nån läkare eller...

     Kram

     Gilla(0)Ogilla(0)
     • Kolla det! 🙂 Lite rolig kuriosa 🙂
      Jag minns att jag va lite kaxig och sa till att typ, jag kommer att få den dagen (utifrån min uträkning)... ingen trodde mig, de trodde jag skulle gå över tiden längre, men jag hade rätt 🙂
      Jag skulle lita mer på UL än BM... men då kanske du måste gå 10 dagar till... ojoj... näe... vi litar nog på BM istället 🙂
      Hoppas det går bra idag!
      kram

      Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.