Ingen bebis än

Idag så har vi varit in till barnmorskan för en kontroll mätning av magen. Då måttet hon tog i måndags såg lite tokigt ut när hon la in de i datorn, kurvan fick en dipp.
Måttet hon fick var desamma, så vart kopplad till CTG apparaten med en knapp i handen som jag skulle trycka på då jag kände fosterrörelser. Kurvan som vart efter 20 min såg jättefin ut, det tyckte även förlossningsläkaren som jobbade. Och hälsade oss välkommen in på förlossningen vilken dag som helst.
Det ända som jag känner är att huvudet är mycket längre ner nu än för nån dag sen. Då det träffar mån nerv som gör att det ilar i ljumskarna då jag går.

20130710-220954.jpg

Resten av dagen har vi varit hos Jonas mormor då hon är inne i slutskedet av livet. Riktigt tråkigt, men alla ska vi den vägen vandra. Så vi har suttit där och pratat med henne, åt en pizza tillsammans allihop där för de var de hon bjöd på då hon var som piggast. Och tror hon uppskattade de idag. Imorgon blir de att fara och hälsa på en sväng till om vi inte är inne på bb dvs.

Gilla(0)Ogilla(0)

5 thoughts on “Ingen bebis än

  1. 10 med Victor, 2 med Oscar och 8 dagar med Ida. Jag hoppas farmor har rätt, jag ska somna med tummen i handen 🙂 lycka till, kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.