Söndag kväll

Snart så är denna söndag slut, denna dag har gått sjukt fort. Äntligen börjar lillan att sova själv om nätterna. I 2 nätter nu har jag fått sova i sängen vilken lyx. Så har känt mig riktigt utvilad. Hon somnar vi 01 vaknar vi 4 halv 5 och somnar sedan om och vaknar vid halv 9. Men Neo han vaknar ju redan mellan 7 och 8. Hoppas denna natt blir lika bra. Men hon är en riktigt snuttare, hon ska ligga vid bröstet och snutta för att sen somna. Äntligen har hon börjat ta tutte också så den kan funka i stället för bröstet.

Är så less på vädret som är, sol och regn om vart annat. Har dessutom blåst mycket idag. När vi skulle gå ut och leka med Neo så öppnade sig himlen, typiskt! Så vi gick och hälsade på våra grannar, så Neo var nöjd över att få leka med Lo en stund. Jessica hade bakat super goda bullar som vi mumsade i oss. Tänk att nybakade bullar är så gott.

I morgon får vi besök av svärmor och Boe, som ska gratta mig i förskott. På tisdag ska dom nämligen till fjällen och flyga helikopter och fjällvandra. Blir trevligt med besök.

Har tänkt få tid att skriva en förlossningsberättelse snart också..

20130721-220548.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.