Gårdagen

Igår kl 8:30 skulle vi vara tillbaka på sjukhuset för lillasyster skulle göra hörseltest, PKU prov och träffa barnläkaren. Allt gick jättebra, så skönt! Hon hade tappat drygt 100gr i vikt.
Frågade barnläkaren om Neos hosta och tyckte vi skulle be våran bvc sköterska att starta en utredning om ev astma på Neo.

Resten av dagen har vi myst på här hemma i våran bebisbubbla. Svärmor och Boe kom på besök och hade med sig nybakat fika <3 när dom for gick vi till lekparken så Neo fick leka av sig en stund, och vi han precis in innan himlen öppnade sig.

Tess fortsätter vara mammig på nätterna, så det har blivit en till natt i fottöljen och sova sittande med henne i famnen. Hoppas det vänder snart. Men ska inte klaga för gud så snäll tjejen är, gråter nästan aldrig, sover bra, äter jättebra…kom ihåg Neo grinade mycket mer och hade problem med magen vilket Tess inte verkar ha än så länge iaf.

20130720-091319.jpg

Neo vet hur man chillar på bästa sätt…

20130720-091353.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.