Första natten med Tess

Vi åkte hem från BB redan igår, vi var tvungna att stanna 6 timmar så när hon var besiktad av jourläkaren Kalle, för vi hade till Neo när han hade Kikhosta. Så packade vi ihop och åkte hem till storebror som hade anlänt till Kusmark med farmor och Boe. Hade gott super bra, och trodde inget annat heller.

Allt har gått så bra, hon var dock vaken större delen av natten och var på bästa humör. Så ovant att vara vaken den tiden. Var längesen man nattsuddade..
Neo är jätte nyfiken på lillasyster, så man måste passa på han hela tiden för han kan vara lite hårdhänt. Annars har dagen flutit på bra. Mamma och pappa kom och hälsade på, trevligt. Sen är de så skönt att våra grannar äntligen kommit hem från 1,5. Vecka i Dalarna. Tess fick en liten present av dom❤

Resten av kvällen har vi badat Tess, och nu ligger jag i soffan och ska strax gå och lägga mig, och hoppas att tjejen sover lite mer denna natt…

20130717-230505.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

5 thoughts on “Första natten med Tess

Kommentera