Regnig söndag

Sitter och ser nyhetsmorgon och hör regnet smattrar mot altantaket, mysigt värre. Skönt med regn må jag säga. Är riktigt trött idag, har sovit dåligt.
Strax ska vi väcka upp pappa i huset, kl 11 ska vi nämligen vara i kyrkan. Idag ska dom flytta ut dopkulorna som alla barn fått som är döpt 2012, ut till växthuset. Det måste vi ju se då Neo’s kula finns med.

Annars blir de en lugn och stilla dag. Ska ta tag och städa här inne, och sen bara slappa..

20130602-092629.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “Regnig söndag

  1. Dopkulor? Berätta gärna mer om vad det är...! Många församlingar har små fiskar eller annat smycke som hänger på en tavla under ett år och sen har man fest då smycket får hämtas. Men dopkulor och växthus var nåt nytt.

    Gilla(0)Ogilla(0)
    • Heter egentligen doppärla, alla barn i Kågedalenförsamlig fick en doppärla då dom döptes av kyrkan, och alla pärlor har förvarats i en stor skål i kyrkan. Och idag var de gudstjänst med dopfest och alla doppärlor skulle sättas på ett snöre och hängas upp i växthuset( är inte ett växthus som man driver upp plantor i utan man kan sitta där och fika...) som finns bredvid vårt församlingshem. Och när barnen blir 15 år så får dom tillbaka sin pärla med namn och dopdatum på...

      Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.