Gudstjänst med dopfest

Var en riktigt trevlig tillställning kyrkan. Många bekanta ansikten. Neo skötte sig förvånansvärt bra. Visst på slutet var han riktigt less, men överlag så var han jätte duktig. Trots att vi glömt både snutte och tutte hemma. För det var ju den tiden Neo brukar sova. Planen var ju att han skulle vila medan vi var där. Efter gudstjänsten så fikade vi med Jonas farmor, och sen gick vi hem och stoppade i säng Neo som somnade inom 1 minut. Gjorde sonen sällskap för jag var också riktigt trött.
Lagom till när vi vaknade igen så kom solen fram, så vi startade grillen och medan köttet låg på så klippte älsklingen och sonen gräset. Har vuxit massor då de regnat.
Efter maten gick vi en långpromenad på 1 1/2 timma och när vi kom hem så var de en dusch.

Nu slappar vi i soffan till ett avsnitt av Walking Dead…

20130602-230640.jpg

20130602-230650.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.