Skönt med ac

Neo vaknade pigg och glad kl 8 imorse. Och halv 10 var vi ute på en promenad i en timma. När vi kom hem så väckte vi pappa som fick sovmorgon idag för han satt och jobbade till 3 i natt.
Gjorde lunch en fik Neo vila och vi gjorde lite trädgårdssysslor undertiden, älsklingen provade vår nya kant trimmer/ röjsåg som vi köpt tidigare i veckan och jag rensade lite ogräs och brännässlor.

Till middag var vi bjudna till mamma och pappa på grillat, och mygg till 10000 fanns där. Vi vart uppätna av dom. Neo hade jätte roligt och busade och sprang och skrattade i massor. Hittade min gamla trehjuling som Neo fick prova, men som var förstor, så han åkte på flaket i stället. Och vi andra fick skjuta cykeln haha.

Håller på att kolla runt på nätet efter en barnsäng till Neo, lutar åt en från IKEA, nu ska vi bara bestämma oss för vilken. Och som vanligt har vi olika smak 🙂

Just nu ligger och och slappar i soffan, väntar på älsklingen ska bli klar så vi kan slå på ett avsnitt av walking dead. Acn går för fullt, är så skönt skulle inte kunna leva utan denna just nu. Ska aldrig mer vara hög gravid under sommarn!

Lite bilder från dagen

20130601-221819.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.