Stolt Pappa & Mamma

Så hätlig söndag vi haft. Neo sov till strax efter 8, och efter lite mys så steg vi upp och gjorde en riktig god frukost. vi lät pappa få sov morgon idag. Och klockan tio så var vi påklädda och gick ut i trädgården och fortsatte kratta och klippte till häcken på ena sidan så nu sticker de inte ut nå kvistar. kl 11 kom Jonas ut och vi fortsatte till 12 då vi gick in och åt lunch och la oss och vilade allihopa.

När vi vaknade var de bara att packa in oss i bilen och ta badväskorna och rulla mot stan och sista träffen med babysimmet.  Idag var de fritt sim, så Neo åkte  rutschkana, och han gick även visa dom andra deltagarna hur duktig han är på att simma med puffar runt armarna och en liten flytpuff i byxan och med simfötter. Han är riktigt duktig och tycker de är riktigt kul. Så vi var riktigt stolta över våran son idag.

När vi kom hem så vart de grillat till middag. OCh efter maten så gick vi ut och Neo fick åka med pappa på trädgårdstraktorn. han älskade de. Han ville inte sluta åka…Söt nosen.

bild

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.