En trött mamma

Helt slut efter denna dag. Vi var redan ute 10 i morse, krattade halva framsidan på huset. Sen gjorde vi en paus och gick till skolan och lekte med Neo en timma tills de var dags för lunch. Till lunch ställde sig älsklingen och stekte pankisar <3 stolt fru! Sen kom svärmor/ farmor och Boe och hälsade på, trevligt. Och när dom for så la vi Neo i vagnen och Jonas startade gräsklipparen som vi med hjälp av Tomas monterade mossrivare på imorse och började lufta gräsmattan. Jag tog tag och storstädade gasol grillen och just när vi var klara vaknade Neo. Perfekt! For en sväng till Kåge och fyllde på Gasol och handlade på ica , vart grillat till middag 🙂 gott.

Denna kväll avslutade vi med en film…imorgon väntar sista träffen med babysimmet.

Älsklingen överraskade mig med ett Nintendo Wii U, vi kommer ha grymt roliga kvällar fram över

20130505-002450.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.