Fint väder

Vilket super väder vi har haft idag. Jag och Neo spenderade hela eftermiddan ute, lite krattningen hans med, sen gick vi över till Jessica och Rikard där Neo hittade Lo’s fyrhjuling som han körde och körde. Han provade även gunga i en storbarns gunga. Han skulle även cykla på Lo’s balanscykel. Han var duktig och tog även på sig hennes cykelhjälm först innan han cyklade. Synd bara att den var lite för stor, han nådde inte riktigt ner till marken med hela foten.

När älsklingen kom hem vart de grillat, Neo var nog riktigt hungrig för det var inte mycket han lämnade kvar i sin tallrik. Skönt att han äter bra nu. Efter middagen gick vi ut igen, och Neo fortsatte köra fyrhjuling tills batteriet tog slut.
Fina Jessica gav oss ett regnskydd till vagnen då vårt har gått sönder, alla resår har gett upp. Så otroligt snällt och gulligt, väldigt tacksam!

Imorgon är de besök hos barnmorskan, längtar massor. Och hoppas på vädret är lika fint imorgon!

För ganska precis ett år sen, så stor han blitt

20130506-230829.jpg

Avslutar med det jag är tacksam för idag

Att fina Jessica gav oss ett regnskydd
Att Neo var så duktig på att köra fyrhjuling
Att jag har Jonas, min klippa i livet
Att Pär kom ihåg att köpa en till barstol åt oss på IKEA
Att det var så fint väder idag

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.