Blåsig Tisdag

Idag var de äntligen dags för ett besök hos barnmorskan. Besöket gick bara fint. Sf måttet var 29 cm och hjärtljuden låg runt 155 om jag inte minns helt knasigt.  Bebis hade inte fixerat sig än, och om 2,5 vecka ska vi dit igen och hoppas att h@n har lagt sig tillrätta då annars blir de ett vändningsförsök. Och hoppas jag slipper de! När vi var klara hos bm så for vi och käkade lunch och sen till Jonas jobb.Där Neo verkligen hade hamnat i himmelriket datorer överallt och massor av saker att pilla på. Han tyckte det var spännande med allt nytt folk.  Stannande inte där så länge utan vi skyndade oss hem. Synd bara att det blåste så sjukt mycket, så det blev en kortis ute. Efter middagen så gick vi ut för hela familjen var så trött så vi allihopa höll på att somna i soffan. krattade lite och grejade på gården, och var social med grannen. Neo somnade gott strax efter 7. Nu sitter jag och kämpar för att hålla mig vaken en stund till. om jag går och lägger mig 22 så vaknar jag runt 4 och kan inte somna om. Och är sjukt trött kl 8 istället. Då Neo är som mest pigg.

Imorgon hoppas jag att det blåser mindre och är fint väder, så vi kan vara ute och njuta och kanske äta mellis ute. Det skulle vara mysig!

Vi har klickat hem lite nya sommarplagg till sonen

hmprod hmprod (1) hmprod (2)

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera