Tråkväder

Neo hade en riktigt jobbig natt med hosta, lite sömn för oss också. Han höll oss vakna 2 timmar i natt, så trodde han skulle sova minst till 8 i morse, men gullungen vaknade halv 7. Var inte människa då så slog på en film och gav han välling ihop om att han skulle somna om, jo mycket riktigt så somnade han om till halv 11. Hade inte trott att han skulle sova så länge. Steg upp och började med lunchen, kändes konstigt att börja dagen med lunch, vi brukar alltid äta frukost tillsammans då vi är lediga. Efter lunchen var vi alla riktigt uttråkade och less på regnet och funderade hur vi skulle spendera denna dag, och Jessica och Rikard måste läst våra tankar. Jonas fick ett sms där de stod att dom skulle bjuda på fika. Yes skyndade oss dit och åt av Jessicas super goda bakverk.

Väl hemma kom svärmor/farmor och Boe på besök, dom hade varit och köpt en traktor i jävre om jag inte komihåg helt knasigt och kört den hit, och de tog sin lilla stund. Så dom var kaffe och Neo sugen så de passade bra. När dom for så satte vi oss i bilen och for och handlade.

Neo somnade 7 så vi slog på sista filmen av Sagan om ringen, och tände massa ljus. Mysigt att höra hur regnet smattrar mot tak och rutor. Och nu har jag just sett kniven mot strupen, och nu blir de sängen då jag gissar att det blir ännu en jobbig natt och en tidig morgon…

20130509-231233.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.