Främmande x 2

Neo sov som en stock i sin säng hela natten, och vaknade pigg kl halv 7 efter 11 1/2 timmes sömn. Synd bara att man själv inte går och lägger sig i tid så man är lika pigg.

Idag kom mormor och morfar på besök, riktigt trevligt. Massa bus vart de och Neo älskar att stå i centrum, det syntes. När dom for hemåt så klädde vi på oss och gick ut i nästan 1timma i solen. Neo trivdes i sina solglasögon som åkte fram. Vi hann bara komma in så ringde älsklingen och sa att Thony, Linda och Milly var på väg för att komma och hälsa på. Vart en middag tillsammans och ungarna busade på som bara den. Det som är ” roligt ” är att Neo alltid tar efter nått från henne. Sist så klättrade han överallt, undra vad han hittar på imorgon för bus?!. Han vart jätte ledsen då Milly for, han grät då Thony stängde bildörren, sötisen våran<3 iaf så somnade han direkt då vällingen var slut. En slutkörd liten kille.

Tyvärr glömde jag vara flitig med kameran, men bjuder på en bild från då vi var ute..

20130326-212829.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.