Lördag

Igår var planen att åka upp till Ikea, men vi skippade de då Neo höll sin pappa och mamma vaken halva natten. Han var jätte ledsen och orolig, så vi var lagom trötta och sega i går. Gissar att det är fler tänder som är på G. Tycker de borde räcka med dom 16 han redan har ett tag till. Nu när han sover och äter så bra. Igår när han skulle sova så hade han lite feber så han fick en Alvedon och sova i vår säng.

Eftersom vi inte orkade fara till IKEA så passade vi på att vara ute i de soliga vädret, vi städade bilen, åt mellis , och satt i solen och myste. När de var dags för Neo’s vila så kröp vi alla ner i storsängen och somnade rätt fort och vaknade 3 timmar senare.
Efter middagen så tog vi en promenad, skönt att asfalten är framme.

Idag ska vi in till stan, vi ska sätta igång med Neo’s rum, det ska inhandlas golv, färg, tapeter och en hylla plus lite annat som behövs.

Så nu sparkar vi igång denna lördag, ha en fin dag!

20130330-103533.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.