Trött så trött

En relativt lugn helg har vi haft. Det har varit strålande sol så vi har lapat sol på altanen. Lördagen började med att sonen vaknade kl 7 så vi mös och busade till 10 sen klev älsklingen upp och vi klädde på oss och gick ut med varsin kaffe och lekte med sonen.
Svärmor och Boe var på IKEA och dom var snälla och köpte en liten pall till Neo och en tvålpump till oss. Neo fick sig ett par nya skor som kommer bli perfekta nästa vinter. På kvällen satt dom barnvakt till Neo då jag och Älsklingen jobbade på Etagefesten. Det hade gått jättebra med Neo, han skötte sig fint. Men trodde inte att klockan skulle bli 03:30 då vi anlände till Kusmark.
Neo vaknade pigg kl 8 så de var bara att stiga upp och brygga lite kaffe. Men vi la oss och vilade runt 10 och vaknade när det var dags för lunch. Sen vart de att packa badväskan och bege oss mot stan för Neo’s babysim. Vi vart glatt överraskad då vi klev in i omklädningsrummet och möttes av farmor, vi hade frågat om inte hon och Boe ville komma och se på babysimmet men eftersom det vart en sen natt så tänkte vi att dom var nog lika trötta som vi. Men så fel vi hade. I basängen så såg vi hur glad Neo vart när han såg dom komma och pekade glatt och skrek mamma, som han kallar dom flesta nu.
Efter badet blev vi bjudna på mat, och sen hem för att lägga sonen som var rejält trött och somnade på en gång vid 7.

Idag är jag fortfarande riktigt trött, blir en lugn och stilla dag. Denna vecka är ju en kort vecka för älsklingen, så skönt. Blir en massa familjemys och vi ska bla fara i väg och bada och hitta på massa andra roliga aktiviteter..

20130325-093330.jpg

Neo’s nya skor

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.