Veckans brott

Är de ända program som jag ser varje vecka, och i får var inget undantag. Var de nån mer som såg de?? Iaf så skulle GW ut på sajter där de finns massor av groomare han ut gav sig att vara 2 tjejer i 13 års åldern. Iaf så fick han napp och började chatta en en kille som utgav sig att vara 29 år men i verkligheten var han 43. Ja och nu till de roliga så skulle dom camma med varann, och killen började, och sen frågade GW om 43 åringen kunde se han och fick till svar – jag ser GW Persson haha kunde inte sluta skratta. GW frågade om han kunde komma till programmet och prata om sitt intresse för små tjejer men 43 åringen avböjde.

Ännu en skön dag med sol, var ute på en promenad och trodde Neo skulle somna i vagnen, men icket. Och nu Kl 15 så vilar han äntligen. Undra hur grinig han kommer att vara efter middagen. Han som brukar sova 2 ggr per dag.
Strax ska jag tömma diskmaskinen, och plocka bort lite här hemma så det ser anständigt ut då det är hockey ikväll.
Imorgon är de dags att fara till BVC för vägning av lilleman och hoppas han gått upp i vikt. Men är säker på de så mycket som han äter nu. Idag har han ätit, 210 ml välling till frukost, en stor potion mos och fiskpinnar plus massa majs, till mellis en macka och 1 glas yogurth och innan vilan en flaska välling. Och de han han ätit på 6 timmar. Äntligen börjar de lossna med maten. Jag är då super nöjd. Har varit orolig att han fått nån matskräck eller nått.

20130123-151503.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.