Kisskaos

Det är vad vi hade i morse. När väckarklockan ringde strax före 7 i more så kände jag att Neos blöja var riktigt full i kiss och det hade läkt lite lite så pyjamasen var lite blöt på sidan. Så går upp och hämtar en blöja och byter. Neo ligger och mellan och Jonas, sen börjar han gråta och då känner jag att han kissat utanför blöjan. Upp med Neo ställer han på golvet och börjar dra bort sängkläderna från sängen. Och när han står där ser jag hur det växer fram en blöt pöl på golvet också så tar Neo in på toan där Jonas står och borstar tänderna säger att håll Neo där, det är kiss på golvet. Jonas feila med uppdraget och Neo ställer sig rakt i kisspölen och ramlar. Upp med pojken och torka och trösta. Kan ju konstatera att jag kan inte ha haft kolla på hans attiralj som förmodligen var utanför blöjan. Det var iaf våran morgon. Hoppas ni har haft en bättre…

20130124-083448.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Kisskaos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.