Ny vecka

Måndag idag, älsklingen var hemma från jobbet idag, för att vara på den säkra sidan så han inte smittar nån. Så sa till han att slå av alla alarm på telefon så vi skulle få sova ut, ligger lite minus på sovkontot sendan helgen. Iaf började hans telefon tok ringa strax före 8. Bara gilla läget väcka Jonas och stoppa i Neo välling så han somna om. Det blev en liten sov morgon iaf. Man får vara glad för de lilla.

Neo håller få typ alla tänder nu, det sticker lite här och där i munnen. Han sover jätte oroligt trots Alvedon, skit jobbigt. Hans mage är lös, så vi har gett majsvälling men han vart jätte hårt i stället, så fick fara och köpa katrinplommonpure på ica. Hoppas det vänder snart.

Till middag gjorde jag en jättegod bacon och broccolipaj, och en smarrig sallad till. Så enkelt och så gott…

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.