Skypat med farmor och näsblod

Ikväll fick Neo prova skypa med farmor, var så roligt att se hur han försökte pussa på ipaden, roligt tyckte då han de var.
Neo är inne i en ” kan själv period ” vi får absolut inte mata honom, han ska äta själv. Han ska äta de vi äter, och välling duger inte längre. Först fattade vi i te varför han blivit så anti mat nu under tiden han varit sjuk. Han har bara skakat på skallen och sagt Nej eller slagit bort skeden. Fram tills ikväll har vi kunnat leka bort de beteendet, men ikväll var de gråt och tanda gnisslor i massor så fort han såg skeden när vi höll i den. Så älsklingen googlade och han är tydligen i mat trotsen, och andra som har/haft samma bekymmer som vi stämmer in på Neo. Läste om en kille som bara livnärde sig på chokladbollar och välling i några veckor. Läkaren tyckte att det är bättre han äter de än nästan ingenting alls. Men som tur är så äter ju faktiskt Neo vår mat fast mycket hamnar på golvet 🙂

Ikväll skrämde Neo sin mamma och pappa rejält, vi var i sovrummet och han bär som vanligt på ”sin ” fjärr, och ser hur han snubblar och ramlar med ansiktet före rakt mot kanten på nattduksbordet, och gråt och skrik. Näsan började blöda. Älsklingen hade som tur var Rikard på telefon som lugnade oss, som tur var. Sån tur att Neo har så himla bra gudföräldrar. Efter han slutat gråta och blodet slutat komma så var han helt normal inte ont i näsan eller verkade medtagen. Så skönt!

Neo sover riktigt bra hittills, drömmer ganska mycket dock, han sover nog gott för han fick busa med Arvid och Lo i eftermiddag. Skönt att vara friska så vi kan hälsa på igen. Och Neo hade riktigt kul. Det gick super bra att vara med Rikard och Arvid i källarn och spela innebandy, iaf tills han trasslade in sig i målet <3

Annars Har jag pysslat lite ikväll, satte mig och fyllde i hans bok, och satte in lite nya bilder. Sen har tvätten vikts och väntar på att hamna i rätt skåp. Men innan vi tar tag i de ska jag hänga tvätten som ligger i maskinen…

20130115-232759.jpg

20130115-232818.jpg

20130115-232831.jpg

20130115-232852.jpg

20130115-232923.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.