Fy tusan vilken helg

Neo började ju i fredags och kräkas och lördag morgon var de min tur att bo sätta mig på toan och natten till söndag var de Jonas tur. Som tur var så fick inte alla de samtidigt. Det jobbigaste har varit att få i Neo mat och vatten. Så vi har fått lirka, idag till lunch fikade han på pappas rygg, sen till middag så stekte jag parisare som jag lossades vara till mig själv och han fick äta i vardagsrummet som han aldrig brukar få äta i soffan. Men vad gör man inte för att få i han näring…

Sen har dagen bestått av sanering av huset, sängkläderna tvättade och bytta hela huset spritat och alla leksaker. Sen har vi vilat och sett på tv. Vi har gå gulliga grannar, som kommer och frågar hur de går med Neo och Jessica och Rikard var så snälla och köpte välling till Neo när dom var och handlade <3

Nu ska vi krypa isäng..

20130114-001439.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Fy tusan vilken helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.