Ett brev i postlådan

Har bävas över samtalet om när dom ringer och säger att vi kan komma och hämta Aurora på veterinär stationen. Eller jag utan vi lämnade Jonas telefon nummer, eftersom han tydligen missat art dom ringt så fick vi ett brev idag om att hon finns att hämta. Så på måndag kommer hon hem <3. Och det känns jobbigt. Vi som just smält alltihop.


20130111-224119.jpg

Dagen då, började med att Neo vaknade 6 i morse och stor grät och väckte honom 1 timma senare så vi skulle hinna till BVC i god tid utan stress. Iaf så vägrade han vällingen. Och det har aldrig hänt. När vi kom hem så åt han upp vällingen och somnade efter en stund och vaknade och hostade, och kräktes lite slem. Han vaknade vid halv ett och var pigg så gjorde i ordning lunch som han inte var så sugen på. Efter lite lirkande så åt han några skedar, men de var bara ner och vände så efter mycket skurning och duschade av sonen så somnade han i våran säng. Vet inte om det är magsjuka eller nått tillfälligt. Ikväll har han inte velat äta eller dricka. Så nu är de vätska i spruta i munnen…och det går rätt bra. Bättre än vad vi trodde.

20130111-223823.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.