Helt slut

När ska denna separationsfas vara över?, blir tokig. Nattni gen går jättebra han somnar utan problem inom 5 min. Men efter en timma då börjar de. Han vaknar är ledsen, är jätte trött men vill i te somna. om jag lägger mig bredvid han så somnar han i 2 min vaknar vill i te somna, somnar till slut vaknar och så håller de på. Ikväll fick Jonas ta över och Neo vart riktigt arg och somnade tillslut. Det tar på ens krafter, snart måste den vara över!? Har nån nått förslag som vi kan testa?

Skulle klä granen men orkar inte är slut…

20121206-225603.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

8 thoughts on “Helt slut

 1. Glömde skriva... jag tror du ska lägga dit mamma-snutten efter att Neo somnat... så han bara i sömnen känner lukten. För hinner han vakna och märker att du inte är där så är det nog kört ändå 🙂 kram

  Gilla(0)Ogilla(0)
  • Ska prova de ikväll, tack för tipset 🙂 brukar denna fas vara länge? Känns som en evighet nu...värst är att han är så otroligt mammig. Glöm att få vara i fred på toa 😉 även fast jonas är hemma

   Kram

   Gilla(0)Ogilla(0)
 2. Jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg hur länge den perioden varar... utom att det där med toaletten håller i sig läänge... förföljesemanin tar flera år innan den försvinner. Men att vakna på natten tror jag inte höll på såå länge för nåt av mina barn. Ett par månader kanske... men inte mer än så.
  Jag kan inte riktigt komma på några superknep heller. Vi hade en madrass på golvet under dessa perioder. Madrassen la jag precis vid själsängen så jag kunde lägga in en arm till barnen och somna om på golvet bredvid. Det funkade bra med alla barnen. Hoppas du kommer på nåt knep!
  kram

  Gilla(0)Ogilla(0)
 3. Jag har inget riktigt minne av att mina barn hade någon sådan period, men jag har alltid valt "lättaste vägen" om de vaknat på nätterna och lagt dem i våran säng och så har vi fortsatt sova!
  Det där med att gå på toa ifred får jag fortfarande inte göra om jag inte låser dörren, alltid är det någon som kommer in och vill något, trots att de är 10 och 6 år gamla 😉

  Gilla(0)Ogilla(0)
 4. Jag kom på en till sak. Du kanske ska prova med att ta av Neo pyjamasen när han ska sova. Inget av mina barn har klarat av att sova med pyjamas. Själv får jag dåligt samvete för jag tror de fryser (eftersom de känns svala), men de har sovit tusen gånger bättre utan pyjamas. Bara en tanke 🙂 tillslut brukar det vara värt att prova allt 🙂
  Kram

  Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.