God morgon på er

Sitter och dricker dagens första kopp kaffe och tittar på fåglarna som äter sin mat från fågelmataren. Skönt med fredag, älsklingen ska iväg på julbord ikväll med NL men eftersom vi inte fick tag i nån barnvakt så stannar jag hemma med Neo. Och hoppas att denna kväll blir bättre än går kvällen.
När älsklingen kommer hem vid lunch blir de att fara till stan och förbi apoteket och köpa mer hudkräm och näsdroppar till Neo. Förhoppningsvis hinner vi också äta lunch.
Hade tänkt göra en eld i kaminen men ingen ved var inburen och orkar inte klä på Neo i overall för att hämta lite ved så tände lite ljus istället, lika mysigt såhär på morgon kvisten.

Imorgon kommer Liam hit och ska vara här över dan då Danne jobbar. Får sällskap till julkalendern dessutom, och måste säga att jag tycker den är riktigt bra i år. Ska bli kul! Brorsan var så söt då han ringde igår och frågade vad vi hade tänkt göra så han vet vilka kläder han skulle skicka med. Tror vi kommer ha riktigt kul med pepparkaksbak och bus i massor…

20121207-094814.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera