På måndag

Ringde till tandläkarn idag, upptäckte i tisdags att Neo var blå och svullen i tandköttet i överkäken rätt så mycket faktiskt. Och han är rätt kinkig när han äter. Så denna vecka har han fått äta mest gröt och välling eftersom det är de enda som funkat. Så på måndag ska Neo till tandläkaren för första gången. Iaf så trodde hon jag pratade med att det inte var nån fara men för säkerhets skull så blir de en liten koll, det känns skönt tycker både jag och Jonas. Har nån av era barn haft så också vid tandsprickning??

Annars så har vi varit ute i snön idag, gått en liten promenad, skottat uppfarten och nu håller jag på att städa. Men min lilla hjälpreda han somnade i soffan medans jag skrev detta inlägg< ;3 så han får sova i 30 min tänkte jag, sen får vi fortsätta. När älsklingen kommer hem ska vi upp på vinden och hämta ner granen. Sen ska vi se derby matchen mellan AIK och Luleå. Neo laddar i sin AIK tröja dagen till ära. 20121206-151822.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.