Höst rensning

Har knappt hunnit sitta vid ipaden nått idag. Så det har inte blivit några uppdateringar.
Vi steg iaf fall upp tidigt i morse och gjorde oss klara för att hinna fara med ett släplass med skräp till återvinningen. Åh blir så trött på den så kallade Bergkvist genen, det är omöjligt att kasta nått. Innan vi for så rensade jag ur min garderob och slängde massor av kläder och älsklingen villegå igenom den innan vi la den på släpen…och vet ni vart den står nu??? Jo i garaget. Blir så trött på att han aldrig kan slänga nått. Fick iaf slänga 2 gamla vinterjackor. Så får va nöjd med de lilla :p

Och när vi kom hem fick vi ett ryck och städade huset, skönt att ha de rent och snyggt runt sig. När Neo skulle göra sin vila på eftermiddagen så la vi oss alla i vår säng och slog igång filmen cockpit, som var riktigt rolig. Så mysigt att ligga och rå om varann..

Och lagom till vi hade stigit upp så fick vi främmande av Jonas kusin tina och hennes dotter Olivia och Uffe, trevligt att träffa dom, för det var verkligen en evighet sen sist. Neo skötte sig exemplariskt, och hade slagit på charmen. Tina tyckte han mycket om <3

Och nu avslutar vi denna lördag med några avsnitt av Breaking Bad..

20120922-221050.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Höst rensning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.