2 thoughts on “Fredagsmyyys

 1. Hej ! Hoppas allt är bra med er 🙂 vad stor Neo har blivit och så Charmig 😉 . Hittar inga bvilder med Sid hur är det med honom ? Hans bror Diego mår bra och pappa till 4 kullar . Kram camilla

  Gilla(0)Ogilla(0)
  • Hej Camilla!
   Att han var blivit stor lilla Neo 🙂 här rullar allt på, och hur är de själv?
   Oj va Diego har legat i 🙂
   Sid mår jättebra, har har flyttat från oss, Han bor nu mer och Jonas arbetskamrat och lever ett helt underbart liv, som han förtjänar. Kan kom lite i skym undan sen fick Neo, och dessutom så trivdes han så bra i deras familj. han började protestera inne och när dom lämnade tillbaka han så var han lite deppig. Så då kändes så självklart att han skulle få stanna där. Och dom ville inte han nån annan hund än Sid. Jonas träffar Sid på jobbet, och vi är där och hälsar på ibland. Så vi han kontakt med han. Men han har världens bästa hem, annars hade jag aldrig släppt iväg han 🙂

   Kram

   Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.