Ännu en underbar söndag börjar ta slut

Vilket skönt höstväder vi har haft idag, började dagen med en härlig promenad och stannade till hos Linda och hennes sambo för en kopp kaffe.
Älsklingen skulle egentligen vara hos tatueraren kl 15 idag men sköt på de till imorgon. Och istället så bjöd vi hem svärmor, Boe och Frida på middag och sen spelade vi Sequence. Hade en jätte trevlig kväll..synd bara att viktor var och jagade älg. Massor av Neomys vart de förstås. Vid halv 7 vart han så trött och grinig, så då fick han gå och lägga sig, och vet att det är förtidigt för att han ska somna för kvällen. Men hellre att får vila och vakna 1.5 timma senare och vara pigg och glad än att ha en grinig Neo och tvinga han att vara vaken 1.5 timma till fast han inte orkar.

Nu ligger han hos pappa och myser och vi slappar till bra musik…

20120923-213149.jpg

20120923-213203.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.