Promenad, städning och främmande

Vilken soft söndag vi har haft, efter lunch så gick vi ut på en lång promenad, till Ersmark och tillbaka. När vi kom hem så såg vi 2 avsnitt av Bron. Sen fick vi ett ryck och städade hallen, som verkligen behövde en rejäl städning. Vagnen drar in mycket sand och smuts. Jocke och Jens kom lagom till vi var klara och visade upp Jockes nya bil en BMW, jättefin!

Neo har varit tog trött så när kl närmade sig halv sju så gjorde vi han redo för sängen, men vaknade för ett tag sen och gjorde en jätte kräk i sängen, han åt jätte mycket just innan han gick och la sig så det är nog därför. Så det var bara att byta sängkläder och lägga han igen. Som tur var somnade han om. Imorgon ska älsklingen fara förbi Barnens Hus och köpa en till kudde, för den han har nu måste tvättas…

20120826-200842.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.