Har snart gäspat käken ur led

Då är de söndag igen, denna helg har som alla andra helger gått sjukt snabbt.
Igår slutförde vi ett projekt till, att olja in altanen bak klart. En till sak att pricka för på vår To Do list..
Nu skulle jag bara vilja måla och skrapa de vita på framsidan av huset. Får se om de blir nu eller nästa år.

Igår kväll började jag och älskling se en ny serie, Bron. Riktigt bra svensk/dansk kriminalserie. Så om ni missat den, se den!

Är riktigt trött idag, gick och la oss på tog för sent i natt, och typiskt nog så tyckte Neo att han skulle stiga upp 04 imorse, då var han jätte pigg. Och jag kände mig mer död än levande. Efter ett tag lyckades jag få han att somna till ett litet stund. Men han vaknade igen runt 7 tiden. Så nu ska vi strax äta frukost. Gröt för Neo och en lingongrova för mig…

Ha en fin söndag!!!

20120826-080807.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Har snart gäspat käken ur led

  1. Känner igen det där, när Victor började vakna 4 på morgonen fick jag nog och gjorde helomvändning med hans rutiner... Jag minns att jag efter mycket tålamod vände vanorna och han sov till typ 6 på morgonen, men det är jobbigt... Du får ta en visselpipa snart och blåsa i Jonas öra och bussa upp honom klockan 4 😉
    Kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.