Välling

Efter middagen så for vi tillbaka till stan och handlade mat på Solbacken, och när vi stod vid barnmatshyllan och skulle ta ersättning så tog jag Nestle go natt välling havre mild, i en portions förpackning. Och i kväll när Neo skulle gå och sova så värmde jag den i micron och la Neo i hans säng och gav han flaskan. Vart helt chockad, HAN TOG FLASKAN och sög i sig ALLT 200 ML! men sen undrar jag om de var nå energi dryck för han vart dunder pigg. Nu mer ställer han sig i sängen, han var inte alls sugen på att sova, fick blanda 180 ml ersättning och när den var slut så somnade han. Ska inte vällning vara mer mättande än ersättning. Och sen undrar jag vart han rymde allt, Runt 17 åt han middag en halv burk barnmat + efterrätt runt 19 åt han en portion gröt och ca halv 21 åt han 200 ML vällning och sen ersättning. I denna lilla kropp. Nu hoppas jag han ska sova gott i natt utan att vakna, för han har sovit dåligt några nätter nu, vaknar mellan 2-3 och skriker och gråter. Mardrömmar ?? benvärk ?? tänder ??

Så nu hoppas jag det går lika bra imorgon att han ska dricka vällningen 🙂 Håll tummarna!!

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Välling

  1. Va roligt! Jag håller tummarna för havrevällingen. Jag tror bara att han växer, de får ju ryck på en vecka i stöten ibland när de helt plötsligt är helt omättliga. Så han håller på blir stooor kille. Han ska ju snart krypa o allt 🙂
    kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.