Måndag och Boel- test

Är trött även denna morgon. Neo sov oroligt i natt. Men hoppas att det vänder snart. Vädret idag har inte varit nån höjdare, regnet bara öser ner så vi har varit inne. Trodde regnoverallen som jag beställt skulle komma med posten idag, så hoppas den dyker upp imorgon. Men istället kom vinter jackan och vinterskorna, så imorgon får älskling hämta de packtet på ica.

På Torsdag är de dags för Neo att göra BOEL – testet, ett test där bvc sköterskan kontrollerar hörsel, blickkontakt, fin- och grovmotorik, och han ska självklart vägas och mätas. Så det ska bli spännande!

Svärmor och Boe är på väg hem från Stockholm så bad dom stanna till på IKEA och handla lite grejer till Neo 🙂
Sen så har jag hittat en paketkalender till Neo, men kan inte riktigt bestämma vilken av dom som är finast, vad tycker ni??

20120827-164519.jpg

Så nu ska vi ut och handla packet till den. Kanske är i tidigaste laget för han men vi vill han ska ha en 🙂

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Måndag och Boel- test

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.