Torsdag kväll

Gud vad denna vecka har gått fort, och har dessutom varit sjukt dålig på att uppdatera bloggen. Idag har mina föräldrar och äldsta bror och hans son varit här och hälsat på. Jätte kul, älsklingen hann till och med hem och umgås med oss. När klockan närmades sig 15 så gjorde vi oss klara och for först till Ica och skickade tillbaka ett paket som innehållet var trasigt när vi skulle packa upp de. Sen skjutsade jag älsklingen tillbaka till hans jobb, ikväll är några från Jeloin på Fest med NL i djupgroven. Iaf så lämnade jag Jonas och hann bara köra till expolaris korsningen så börjar de lukta faan i bilen och ryka som skjutton från höger sida på bilen. Så det var bara att köra till Statoil på Kågevägen och ringa älsklingen. Typiskt nog hade jag ingen mobil med mig så fick gå in och ringa på Jonas som tog med sig Peter och Patrik som konstaterade att det var bromsen som låg på och att jag kunde köra vidare nu när fen hade kallnat. Och hem tog jag mig utan problem. skönt!
När jag kom hem fick jag besök av Sandra som skulle visa sin skit snygga hårfärg, orange vart slut resultatet hos frissan igår, där hon satt i typ 4 timmar. Vi drack en kaffe kopp och snackade.
När hon for så la jag Neo i vagnen och jagade runt Bäackänget, skönt att röra på sig!

Imorgon ska vi på Stadsfesten med NL och jag sitter redan nu och har ångest över att jag intehar några kläder att ha. Vet hur det kommer att vara imorgon när vi ska göra oss klara, jag kommer att sitta och gråta, älsklingen kommer stryka mig i håret torka mina tårar och säga,
Men gumman du var gravid för 6 månader sen. Och vet att han har rätt. Men just nu vill jag inte ha min degiga gamla gravid mage. Så nu ska jag ta tillbaka min kropp igen! Till hösten ska jag vara fitt!!!!
Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska ringa så att jag kan komma och hämta hem han…

20120628-215702.jpg
”kjelle” i dom nya fälgarna 🙂

20120628-215826.jpg

20120628-220016.jpg
Neo fick sig ett bad i diskhon

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Torsdag kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.