En regnig tisdag

Känner mig riktigt nöjd över vad jag åsta kommit denna dag, började med att göra hemma gjord barnmat, på menyn stod lax och potatis. Så nu har Neo lite matlådor. Sen gick vi en promenad och när jag kom hem så bestämde jag mig att olja in bron, som är på ingången vi inte använder. Och när jag hunnit halva så började de regna. Typiskt. Så får se hur resultatet blir. I söndags så fick sig entre bron en omgång och det vart super frächt. Imorse hade dock fåglarna skitit på bron 🙁 har aldrig hänt tidigare. Samma sak när vi hade tvättat bilen, då var de 9 fågelskitar på rad på motorhuven. Man kan bara skratta då…nu håller jag på att tvätta, all tvätt ska vara upptvättat och vikt in i garderoberna innan torsdag.
Efter middagen så fick vi ett spontan besök av min näst älsta bror och hans tjej Nina och hennes barn. Dom har en stuga inte så långt härifrån.

Ikväll passade vi på att sänka botten i spjälsängen, nu behöver vi inte vara oroliga att han ska ramla ner. Ifall han ställer sig i sängen, inte för att han har börjat med de än. Men man vet ju aldrig här han kommer på de. Ikväll hade vi en fight om läggningen, men tillslut somnade han, tror de tog 20 min.

20120626-213110.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “En regnig tisdag

 1. Går det bra med nattningen nu? ... att bara lägga ned honom? Har Neo börjat krypa än? Jag hoppas jag får möjlighet att komma upp vecka 32 som planerat. Hur ser det ut för er? Tror ni att ni kommer att bege er neråt något? kram

  Gilla(0)Ogilla(0)
  • Vissa nattningar gå jättebra och ibland är de gråt. Nä inte riktigt än, men snart 🙂
   Jo vi ska komma ner, jonas går ju på semester vecka 27 och Jonas ville vara hemma nån dag innan vi åker mot er. Så skulle gissa att vi kanske far torsdag.

   Kram

   Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.