Söndag kväll

Go afton på er, vad denna helg har rusat iväg. Vi började helgen med att fara på Stadsfesten på Fredag kväll. Neo var i trygga händer hos sin farmor och Boe. Och det hade gått hur bra som helst.
Nordic light hade ett eget tält nere vid älven och det var dit kört mat som var helt ok, efterrätten åh så god den var. Helt i min smak! Dom hade hyrt in en egen stå upp komiker Lasse Nilsen, hur grym som helst på att göra visuella grejer, i världsklass. Skrattade så tårarna rann. Sen gjorde han en teckentolkning av låten Hello. Åh va jag skrattade.

OCh när han gjorde robot grejen, helt sanslöst! här får ni ett smakprov

Kan bara säga att det var en grym show!

kvällen slutade rätt tidigt på oss, vi for hem runt 00 tiden. Körde hem Patrik och Gunilla som bor i Boliden och sen hem till oss. Och vi somnade som klubbade sälar. Vaknade inte ens när det ringde i Jonas telefon kl 03 på natten.
På lördagen gjorde vi inte många knop, kände mig bakis trots jag inte hade drukit en ända droppe alkohol. Vi gjorde en ansträngning och for på Ica och handlade och gjorde ett städryck hemma sen dog vi i soffan. Såg en skräckfilm och åt goda ostar och kex till.

Idag så har vi gjort mer, vi sågade till häcken på framsidan, och tog bort nätet som var insprängt i häcken runt tomten på baksidan. Vi började kl 16 och var klar 21. Så är man rätt trött och sliten. Men skönt att det är gjort.
I morgon börjar älsklingen semester 🙂 han ska in och jobba en snabbis och då stannar jag och sonen på solbacken för att införskaffa lite nytt. Ett paraply till vagnen, ett myggnät, vi har ett som sitter fast i i vagnen men det är värdelöst, en större pyjamas till Neo i storlek 74. Samt mygg medel till barn.

Nu ska jag ta och föra sista kvälls surfen sen blir de sova så jag orkar upp och vara en pigg mamma imorgon..

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.