Sol och skratt

Härligt att Jonas var ledig idag, vi har haft en riktigt bra idag. Fast imorse så höll jag på att kasta ut hans telefon, den ringde i ett. Så Neo vakande. Så jag ska nog ta med en hammare och lägga bredvid sängen så om dom börjar ringa imorgon så kan jag fixa att den blir tyst snabbt 😛

Var ju riktigt bra väder idag så dagen har spenderats mest ute, håller på att kratta för fulla muggar, snart klara. Sen tog vi en lång promenad till Ersmark. När vi kom hem så grillade vi till middag..vart riktigt gott. Och med mat i magen for vi till ICA och handlade, och for sen och  hämtade Auroras mat hos Frank i Kåge.

Idag när jag plockade bort  i köket låg Neo på golvet i vardagsrummet, och hörde hur han låg och tok skrattade, tittat dit och ser att han skrattar åt när Aurora busar med sin leksak. Han tyckte de var riktigt roligt, och när Aurora förstod att det var henne han skrattade åt så busade hon mer <3 Ska försöka få de på film så ska ni få höra:)

Nu blir de att börja göra sig klar för sängen och hoppas på en lika bra dag imorgon!!!

 

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Sol och skratt

  1. Hoppas ni får en lika härlig helg som gårdagen! Va stor o söt Neo är! Jätteroligt att se alla bilder på honom, kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.