Ett litet risgryn

Neo´s första tand har kommit, kände den idag i under käken..Nattningen av Neo gick inget vidare bra ikväll, vet inte om det var tanden eller om det berodde på att vi hade rätt varmt hemma eller om han bara ville ha närhet av sin mamma och pappa för när vi tog han i vår säng tog de inte många minuter innan han hade somnat mellan jag och älsklingen..

Typsikt att det skulle regna idag, så denna dag har vi varit inne. Har haft otroligt lång tråkigt, Så gick över till Jessica och barnen och hälsade på. Hjälpte Jessica med nattningen och drack lite kaffe och fikade goda kakor so hon och barnen hade bakat tidigare på dagen.

Imorgon blir de att fara in på stan för att träffa min mamma hon ville bjuda på lunch, så hoppas att det inte regnar.

Natti natti på er!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Ett litet risgryn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.