Morsdag

Idag kom min älskade man hem med en förtidig morsdags present till mig, eftersom han är i Barcelona till helgen. Och fick mig en ny IPad <3 gissa om jag vart glad. Fick även en jättefin bukett röda rosor!

Vaknade denna morgon med halsont 🙁 men tog mig runt bäckänget och när vi var hemma så tog jag bort alla lövhögar så nu är de äntligen klart.

Neo har fått tand nummer 2 bredvid ettan. Så han har varit lite grinig just på kvällarna av nån anledning. Men det som hjälpt bäst är att vi har stoppat en isbit i tutten som man kan he mat i så han har fått suga på den. Och de hjälper lilleman jättebra.

Ikväll har jag stått och gjort tårta, älsklingen fyller år imorgon och han ska ha med sig en och bjuda på jobbet..
I,orgon blir de en tvätt dag och ska ge mig på och rensa jordgubbslandet hade jag tänkt..hoppas bara mitt halsont är mindre och att det inte blir värre. Men annars finns ju Alvedon.

Nu ska vi krypa ner i sängen och se film, go natt på er!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Morsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.