En uppdatering kanske vore på sin plats…

Äntligen har jag lite tid att sätta mig vid datorn, Neo har just somnat så passar på nu 🙂

Neo har nu blivit döpt, han skötte sig hur bra som helst. Var glad genom hela dopet, och rosetterna på dopklänningen var smaskens. Vi är så stolta över våran son.

Iveckan ska vi försöka skicka in alla bilder från dopet för framkallning, och börja på hans foto album.

Söndagen så följde vi svärmor, Boe och Frida till Piteå, gick på loppis, vi fyndade faktiskt en hylla till köket som jag nu håller på att  måla vit. Träffade Boes mor och far som var hur gulliga som helst. Innan vi for hem så stannade vi på dollarstore och handlade massor av hundben, och några fotoramar, och lite ljuslyktor.

På valborgmässoafton så tog vi fram våran grill och Sandra och Stefan kom hit och grillade med oss, hur gott som helst. Sen gick vi upp till majbrasan på brönet och hörde när kören sjöng. Men vart så kallt så vi gick hem och åt efterrätten och drack kaffe. Sen slog vi igång en film…

Tisdagen så var vi bjudna på kalas hos Sandra och Stefan, Sandra fyllde år. Först var vi in på stan och köpte 2 st solstolar och en liten present till Sandra, vi vart bjudna på en super smarrig tårta, kunde inte stanna så länge för se skulle komma en kille och kolla på ena crossen. Så medans passade jag på att börja kratta framsidan av huset och måla klart hyllan så vi kan sätta upp den imorgon. Jag och Jessica tog en kvälls promenad, gick Bäckänget. Så skönt! vi har typ bara ätit slisk hela helgen känns de som.


Testar presenten han fick av farmor och Boe 

 

 

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “En uppdatering kanske vore på sin plats…

 1. Tack för ditt svar! 🙂 Räknar jag med vänner, släkt och familj så blir vi nog runt 60 pers vi också. Dock känner jag att jag helst skulle vilja slippa bjuda vissa personer i min släkt :/ Men det känns dumt att bjuda vissa kusiner men inte andra. Får fundera på hur jag ska göra 🙂

  Gilla(0)Ogilla(0)
  • Jo jag vet hur den känslan är, jag bjöd inga av mina kusiner, Och alla kusiner på Jonas sida bjöd vi.
   Men det brukar lösa sig till det bästa tillslut 🙂

   Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera