Bullar bullar och mer bullar

Har bakat bullar ikväll, har allt fika klart till dopet men nu fyller jag våran frys så vi har nått att bjuda på när vi får främmande.

Nu börjar allt vara klart inför dopet, prästen var här igår, älsklingen vart tyvärr en timma sen till mötet med prällen, men han var då så trevlig vi hann prata om allt mellan himmel och  jord. Neos gudmor och gudfar ska läsa en liten vers 🙂

Idag började vi som vanligt möta upp dom andra mammorna för en powerwalk, denna gång gick vi till Ersmark, sen vart de öppna förskolan resten av dan tror jag och Neo var hemma halv 3, så vi gick och la oss och vilade i en timma, så skönt de var!

Passade på att gå förbi pastorsexpiditionen när vi liks va i samma hus för att hämta nyckeln till församlingshemmet, så imorgon för vi far till stan ska vi in och kolla hur vi ska ställa i ordning allt, och hur många bord vi ska ha så vi vet ev hur mycket duk vi behöver.

I veckan måste jag beställa en barnvagns gardin, solen är verkligen mitt i vagnen när vi är ute så Neo får den rakt i ögonen..

 

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.