Ett besök av Tumtum

Idag har jag hunnit med en del här hemma, vi steg upp vid nio och sen gjorde vi oss i ordning och gick en promenad till Ersmark. Hade ju hoppats på att Neo skulle fortsätta sova en stund när vi kom hem så jag kunde måla lite ostört, men hans små ögon slog upp när vi kom upp på vår uppfart. Så han fick ligga i vagnen medans jag målade ett varv på dörren.

Tog tag och städade här hemma, Det blir så sandigt hemma vagnen drar in massor i hallen som sen man tar med sig ” in ”. Tog tag i Neos rum och packade upp alla presenter från dopet och la alla grattis kort i hans bok ” mitt första år ” ska sätta mig i kväll och skriva i den.

När jag städade och hade jag öppet altandörren, och när jag gick till vardagsrummet så ser jag att vi gått fin besök av Tumtum. Det är Rikard och Jessicas katt ( Neo`s gudföräldrar ) så mysigt med en kisse det skulle vara.

Förra veckan var vi på Barnens Hus, och handlade en napp man kan stoppa in mat i som vart en hitt. Neo älskar när man stoppar in en bananbit han får suga och tumma på. Och man slipper bara orolig att han sätter i halsen.

 

 

 

 

 

 

Köpte även en babyleksak som vi har satt fast i babyskyddet som han pillar på med när han sitter där..

Nu ska jag skriva ihop en handlingslista till maken så han vet vad han ska handla på väg hem.

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Ett besök av Tumtum

  1. Provade googla på Tumtum skellefteå och Voila din sida dök upp 😛 hehe var inte så mycket om Tumtums bil här inte men en annan Tumtum fanns ju med 😛

    Puss gumman

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.